116 служители на ОДМВР, РДПБЗН и РДГП - Кюстендил са наградени за професионалния си празник
116 служители на ОДМВР, РДПБЗН и РДГП - Кюстендил са наградени за професионалния си празник / Дарик радио,архив

116 служители на ОДМВР, РДПБЗН и РДГП - Кюстендил са наградени по случай 136 години от създаването на министерството и професионалния празник на служителите 5 юли.


Днес на тържествено събрание директорът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Елиан Стамболийски поздрави служителите по повод предстоящия празник, като подчерта, че за него е чест да засвидетелства уважението си към труда на служителите, благодари им за професионализма и отговорността, за усилията да бъде ефективен трудът им, за да бъдат гарантирани сигурността и спокойствието на гражданите, дори когато се работи в намален състав и други съпътстващи трудности. Старши комисар Стамболийски пожела здраве, благополучие и професионална удовлетвореност на колегите си , изрази уважение и благодарност към семействата и близките им, които ги подкрепят с търпението и обичта си.
62-ма са служителите на ОДМВР - Кюстендил, които директорът награждава с отличието "писмена похвала" за конкретен и съществен принос при изпълнение на служебни задължения; 3-ма служители на РДПБЗН - Кюстендил са наградени с писмена похвала от директора на ГДПБЗН - МВР, директорът на ГДГП - МВР награждава 4-ма служители на РДГП - Кюстендил с писмена похвала, а директорът на РДГП награждава 47 служители за постигнати високи професионални резултати.