В Берое очакват тежък реванш срещу Атлантас
В Берое очакват тежък реванш срещу Атлантас / beroe.bg

Тежък втори мач срещу Атлантас (Клайпеда) очакват в старозагорския Берое. Двубоят, който е от първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа е на 9 юли от 20,00 часа на стадион "Берое". "Зелено-белите" спечелиха първия мач в Клайпеда с 2:0.

"Напълно заслужена победа за нашия отбор. С оглед на показаното на терена започнахме малко плахо, но не знам защо. След това успяхме да влезем в нашата игра и победихме напълно заслужено. Можехме да вкараме и още голове. Отборът на Атлантас е много сериозен според мен, но се радвам, че ги победихме. Вторият мач ще бъде още по-труден от този, но не трябва да се отпускаме и да победим във втория мач", заяви пред клубния сайт след първата среща капитанът на Берое Иво Иванов.

"Треньорът ще каже как ще подходим към втория мач, но няма как да се отпуснем. Трябва да си го вземем, да затворим двете срещи и да продължим да играем в следващия кръг най-вероятно с Брьондби", категоричен бе едно от новите попълнения - защитникът Венци Василев.

"В момента имам притеснения и освен тренировките, които ще направим до втория мач, едно нещо оттук нататък е много важно за мен и то е да не допуснем някакво подценяване. Ще бъде голяма грешка, ако подценим отбора на Атлантас", предупреди треньорът на Берое Петър Хубчев.

"С оглед на състоянието, в което се намираме и че нашето първенство все още не е започнало, мисля, че футболистите се раздадоха докрай. Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе още по-добре, но както казахме, с оглед на ранния етап сме доволни от пълното себераздаване", допълни още наставникът.