Фотоконкурс показва новия облик на Русе
Фотоконкурс показва новия облик на Русе / netinfo

Младежката организация на ГЕРБ – Русе обявява фотоконкурс на тема: „На фокус: Европейският облик на Русе“  Инициативата, която е под патронажа на евродепутата Мария Габрие, цели да привлече вниманието към финансирани с европейски средства проекти, които допринасят за новия по-добър облик на града ни.

Фотоконкурс показва новия облик на Русе
netinfo

Конкурсът ще се проведе чрез Facebook страницата на Младежи ГЕРБ – Русе. Кандидатите трябва да бъдат пълнолетни /навършени 18 години/. Всеки участник може да се включи с 1 /една/ своя снимка или „селфи“ с обект, финансиран по европейски проект, реализиран на територията на община Русе. От изображението трябва да става ясно кой е заснетия обект или да бъде добавен кратък текст. Крайният срок е 20.07.2015 година.

Фотоконкурс показва новия облик на Русе
netinfo

Победителят, който събере най-много гласове за снимката (харесвания), ще спечели посещение на Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата Мария Габриел. Втора и трета награда съответно са цифров фотоапарат и музикален плейър.

Допълнителни условия за участие в конкурса:

С предоставянето на снимката за конкурса, авторът гарантира, че снимката е направена от него и предоставя на организаторите авторските права за нея, като се съгласява тя да бъде публикувана и да бъде използвана за целите на конкурса – отразяване, популяризиране, обявяване на победител.

Организаторите запазват правото си да не публикуват снимки, които съдържат нецензурно съдържание или са със съмнения за авторството, както и да анулират кандидатури при съмнения за нереални гласове.

Фотоконкурс показва новия облик на Русе
netinfo

Снимките не трябва да са използвани в предишни международни, национални или регионални конкурси, да не са печелили други международни, национални или регионални награди, да са направени в рамките на конкурса и да са на тема: „На фокус: Европейският облик на Русе“.

Участниците нямат право да публикуват клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, което би могло да бъде осъдително, да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни, да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на който и да е закон. Материали с комерсиално съдържание също са недопустими.

МГЕРБ – Русе не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители; дублиране на имена от недоброжелатели или на имейл адрес; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този конкурс; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта или Facebook платформата; други форсмажорни обстоятелства.

Замяната на наградите срещу пари или други ползи е неприемлива.