Спират водата в кварталите „Сухата река” и „Хаджи Димитър”  на 3 и 4 юли
Спират водата в кварталите „Сухата река” и „Хаджи Димитър” на 3 и 4 юли / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 и 4 юли 2015 г. (петък и събота).

На 3 юли, във връзка с изграждане на водопроводна връзка на ул. „Царева ливада” и ул. „Митрополит Панарет” в жк „Сухата река” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Царева ливада” от ул. „Митрополит Панарет” до ул. „Неофит Бозвели”.

На 4 юли, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ильо Войвода” и ул. „Кап. Георги Мамарчев” в жк „Хаджи Димитър” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Кап. Георги Мамарчев” от ул. „Панайот Хитов” до ул. „Иван Маринов Йончев”, ул. „Ильо Войвода” от ул. „Горна студена” до ул. „Васил Петлешков”, ул. „Иван Маринов Йончев” от ул. „Кап. Георги Мамарчев” до ул. „Горна студена” и ул. „Горна студена”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.