От Велико Търново започват кастингите за новия сезон на X Factor
От Велико Търново започват кастингите за новия сезон на X Factor / снимка: БГНЕС

От Велико Търново ще започнат кастингите за четвъртия сезон на X Factor България. Заявилите участие в музикалния формат стават все повече, а нетърпението в градове - все по-голямо. Точно след две седмици екипът на X Factor ще посети 5 града в страната, за да открие най-добрите певци, които заслужават да станат част от новия сезон на предаването.

На 16 юли талантите на старата столица Търново ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си, като се представят в Гранд Хотел „Янтра" между 9:00ч. и 19:00ч. Морската столица - Варна, ще бъде следващата дестинация на екипа, който ще очаква на 18 и 19 юли варненци във Фестивален и конгресен център от 9:00ч. до 19:00ч. Малко след това специалистите ще продължат към Бургас, където ще се срещнат със всички, заявили участие за кастинг, на 21 и 22 юли в хотел „Аква". Пловдив ще се изяви на 24 и 25 юли в Дом на културата „Борис Христов", а София - 27, 28 и 29 юли, ще бъде не само последната точка на пътуването, но и последна възможност за всеки, който вярва, че е следващата голяма музикална звезда.

Ако все още не сте го направили, но вярвате силно в своя талант, не пропускайте да се запишете на кастинг на официалната страница на предаването, за да се срещнете с екипа и да разберете дали носите X Factor в себе си.

Ново жури ще заеме съдийските места в четвъртия сезон на X Factor България. „Както ви обещахме, в новото издание на шоуто ще има много изненади - първата от тях е журито, но далеч няма да спрем до тук", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, загатвайки за новостите, които ще се случат в четвърти сезон. Новата съдийска четворка, чието разкриване предстои съвсем скоро, ще включва едни от най-силните и популярни представители на българския шоубизнес. Кои ще бъдат имената, които ще определят кой от най-талантливите кандидати в страната притежава X Factor, ще стане ясно до дни.

Водещи на новия сезон на шоуто ще бъдат отново очарователните Алекс и Мария, които ще провокират и забавляват феновете на шоуто. Утвърденият тандем ще въвлича участниците в изненадващи ситуации и ще проследи пътя и най-емоционалните моменти на кандидатите към големия успех.