Младежи ГЕРБ в Благоевградска област с ново ръководство
Младежи ГЕРБ в Благоевградска област с ново ръководство / пресцентър

МГЕРБ в Благоевградска област вече има ново ръководство. С решение на  Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ бе утвърден изборът на Венцислав Хросинков за  областен координатор на МГЕРБ – Благоевград, Ана Вангелова  за областен организационен секретар и на членовете на ръководството Десислава Клечерова от структурата в Банско, Зорница Авгинова от Петрич и Георги Гулев от Гоце Делчев.

Новият областен координатор Венцислав Хросинков е член на ПП ГЕРБ-Благоевград от 2009 г. и бе организационен секретар на МГЕРБ в област Благоевград през предишния мандат. Той е  магистър по финанси и по публична администрация, работи като финансист от три години. Венцислав Хросинков бе номиниран единодушно за поста на събранието на МГЕРБ, проведено през април тази година, припомнят от пресцентъра на партията.

„Целта ни е и през този мандат да бъдем все така дейни, както и досега и да затвърдим позициите си на една от най-активните младежки структури в страната. Ще насочим усилията си да привлечем още млади хора с активна гражданска позиция. Отново ще се включим с креативни идеи и в предстоящите местни избори и ще се стремим да има младежи в листите за общински съветници в цялата област”, коментира новият областен координатор на МГЕРБ – Благоевград Венцислав Хросинков.