Временно спират водата в някои части на столицата
Временно спират водата в някои части на столицата / netinfo

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водопроводни връзки  на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев” в район Красно село, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Опълченска”, бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев”, ул. „Добруджански край”, ул. „Йоаким Кърчовски”, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен”, бул. „Македония”, бул. „Христо Ботев”, бул. „Сливница”, Централна клинична болница на МВР, IV MБАЛ-София, хотел „Родина”.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мара Бунева”, ул. „Първа Българска армия”, ул. „Снежник”, ул. „Планинско цвете”, ул. „Нешо Бончев”, ул. „Проф. Иван Георгов”, бул. „Илиянци“, Околовръсна жпелезопътна линия, ул. „Железопътна”.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с демонтаж на водомерен възел в кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Проф. Иван Георгов” 3.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Модерно предградие”, ул. „Баба” и ул. „Светла” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Баба”, ул. „Черни дрин”, ул. „Стефан Дуньов”, района около железопътната линия  и гробищен парк.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Орхидея” в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Шишманов”, ул. 646, ул. 754.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мировско шосе” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мировско шосе” между ул. „Спортист” и ул. „Алеко Константинов”, ул. „Блато” №4, №6 и №8.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кремиковска”, ул. „Мургаш”, ул. „Чавдар”.

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран в кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на пл. „Сред село”, ул. „Евелия Челеби” от  пл. „Сред село” до  ул. „Лазарополе”, ул. „Княжевска” от ул. „Кореняците” до пл. „Сред село”, ул. „Звездица” от ул. „Боженци” до ул. „Войводина  могила”, ул. „Войводина могила” от ул. „Звездица” до пл. „Сред село”, ул. „Кореняците” от ул. „Княжевска” до ул. „Боженци”.    

На 2 юли 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „11-ти август” в район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „11-ти август” от ул. „Искър” до ул. „Екзарх Йосиф”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.