Каназирева представи кандидатите си за районни кметове
Каназирева представи кандидатите си за районни кметове / снимка: Виктор Кадири, Дарик радио Пловдив

Председателят на "Съюз за Пловдив" Дани Каназирева представи тази вечер 6-те кандидататури на партията за районните кметства. Това са Веселин Козарев, икономист на 31 години, за район "Централен", инж. Гергана Стоянова ще се бори за кметския стол в "Тракия", за "Южен" кандидатът е общинският съветник Евелин Парасков, за "Източен"- Веселин Чавдаров, за "Западен" финансистът Красимира Тодорова и за "Северен" икономистът Красимира Неделчева.

Каназирева обяви и евентуалния заместник-кметът на културата и това е актрисата Ивана Папазова. Лидерът на "Съюз за Пловдив" е категорична, че представеният от нея екип е съставен от работещи млади хора, които познават всяко камъче в районите си, дори по-добре от сегашните кметове. Те ще бъдат истински партньори на гражданите, като се старят да решат всеки техен проблем.

От името на кандидатите Красимира Тодорова набеляза 8 пункта, които ще бъдат приоритет в упрвлението им. На първо място ще бъдат открити денонощни лекарски кабинети във всеки от районите, ще бъдат ремонтирани вътрешнокварталните улици, ще бъде решен проблемът с местата в детските градини и не на последно място районните кметове ще поемат отговорност за сигурността и реда.