Bansko beat с вход свободен
Bansko beat с вход свободен / netinfo

Поради големия успех на„Бохеми фест” миналия уикенд, Община Банско взе решение да зарадва феновете и да пренесе "Bansko Beat" на централния площад в града, със свободен вход.

Събитието ще бъде в рамките на два дни - 10-11 юли в курортния град. Двудневният фестивал е за всички, които предпочитат новата вълна в музиката.

В програмата ще се включат James arthur, Little Dragon, Sam Feldt, Mo' Horizons, Mo 'Kalamity и още много изпълнители и БГ звезди. Към звездния фестивал ще се включат и музикантите от TheSensimillianz- посланиците на реге културата в България. Mr. I (Root Souljah, Roots Rocket Band), Ясен Обретенов – Яшата (Root Souljah, Уикеда, Roots Rocket Band), Maкс (Kozza Mostra, Ogi23),Мони (One Soul) и VoLion (Southwick, Roots Rocket) ще представят последния проект на лейбъла - The Ireation. Бандата продължава развитието на класическия roots reggae звук, в който съчетава умелохип-хоп и соул елементи. В програмата е предвиден и конкурс за непопулярна българска банда."Bansko beat" се организиара с подкрепата на Община Банско.

Всички закупили билети за фестивала от мрежата на „Ивентим” ще могат да получат парите си обратно на касата, от която са ги закупували. Ако билетът е закупен онлайн, връщането става от централния офис на „Ивентим” в София на адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3. Работно време: от 10 до 18 ч. от понеделник до петък.