Пиян водач се заби с колата си в дърво
Пиян водач се заби с колата си в дърво / netinfo

46-годишен пиян шофьор заби колата си в дърво на пътя с.Лозеница към Мелник. При инцидента са пострадали водачът и негова спътничка, те са без опасност за живота. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на мъжа е отчела 2,28 промила алкохол в издишания въздух.

Още три пътни произшествия са регистрирани на територията на областта. Вчера,  около 10:20 часа на път II-19 в района на гр.Добринище, лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 23-годишен водач от гр.Добринище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в ляво от пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадал водачът на автомобила. Същият е настанен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. 26-годишна жена пък е ранена при ПТП между два автомобила, станало на кръстовище, образувано от ул.”Ал.Стамболийски” и ул.”Христо Симеонов” в Благоевград.

След извършен медицински преглед момичето е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни. Четвъртата катастрофа е регистрирана снощи 22:30 часа, на пътя между Сандански и Петрич, в района на моста на р.Струмешница.

Лек автомобил „Мерцедес” с 22-годишен водач от гр.Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост допуска ПТП, при което е пострадала 18-годишна пътничка в автомобила. Лицата са прегледани в МБАЛ-Петрич и са освободени за домашно лечение.