Спират временно водата на места в столицата на 1 юли
Спират временно водата на места в столицата на 1 юли / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 юли 2015 г. (сряда).

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект в жк „Лозенец”, по ул. „Горски пътник” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Горски пътник” от ул. „Богатица” до ул. „Милевска планина”, ул. „Милевска планина” от ул. „Горски пътник” до ул. „Бунтовник”.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Маестро Атанасов” в кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Маестро Атанасов“, ул. „Наум”,  ул. „Свети Горазд”,  ул. „Еловица”, ул. „Момино венче”, ул. „Вълшебно биле”, ул. „Крайречна”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ръжана” в жк „Надежда-3” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Ръжана” от ул. 222 до ул. „Христо Силянов”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и спирателни кранове в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пролетна”, ул. „Караджин”, ул. „Стадион”, ул. „Блазна”, ул. „Бреза”, ул. „Половраг”, ул. „Ибровица”, ул. „Иван Пешев”, ул. „Връх Острокап”, ул. „Альовица”, ул. „Заградена поляна”, ул. „Борова гора”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Росица” от ул. „Париж” до ул. „Дунав”,
ул. „11-ти август” от ул. „Стара планина” до ул. „Росица”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийска” в с. Световрачане, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Софийска” от ул. „Здравец“ до ул. „Цветна градина”, ул. „Миладин Цветков” от ул. „Софийска” до ул. „Железопътна”.

След реализацията на тoзи инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.