Българска следа в петия сезон на „Хавай 5-0
Българска следа в петия сезон на „Хавай 5-0 / снимка: Нова телевизия

Цяла плеяда холивудски звезди са в ключови роли в петия сезон на хитовия криминален сериал от 1 юли в 21.00 ч. по Нова

Българската мафия протяга пипала към тропиците в премиерния пети сезон на хитовия криминален сериал „Хавай 5-0", който стартира на 1 юли, сряда, от 21.00 ч. по Нова.

Лейтенант Стив Макгарет и неговият екип се изправят пред трудната задача да заловят легендарния български гангстер Роман. Мисията им е затруднена от факта, че никой не знае как изглежда прочутия престъпник. Всички, които са виждали някога Роман, намират своята смърт при мистериозни обстоятелства. Единствената надежда на екипа се оказва Джей Си Декър - информатор на властите със сменена самоличност, който уговаря сделка за оръжие с българския гангстер. Нещата обаче излизат извън контрол, Джей Си е прострелян и получава амнезия, а Роман отново се измъква...

Освен с интересни случаи, мистерии, много екшън, напрежение и изненадващи обрати, петият премиерен сезон на „Хавай 5-0" ще зарадва зрителите и с брилянтната актьорска игра на цяла плеяда холивудски гост-звезди. В ролята на информатора Джей Си Декър ще видим рап величието Xzibit. Своето завръщане на малкия екран ще направи и Майкъл Империоли, познат на българските зрители като дясната ръка на Тони Сопрано в култовата мафиотска сага „Семейство Сопрано". Талантливият актьор ще влезе в ролята на италианския мафиот Одел Мартин и ще дърпа конците на подземния свят в Хавай от скромния си бръснарски салон. Мартин ще изиграе ключова роля и в преследването на мистериозния български мафиот Роман. Даниел Болдуин ще се превъплъти в корумпирано ченге, което ще създаде куп неприятности на лейтенант Макгарет. Ерик Робъртс ще се окаже безскрупулен борсов брокер, заподозрян в убийство, а звездата от „От местопрестъплението: Ню Йорк" Мелина Канакаридис ще прояви своите детективски способности и на Xавайските острови. Уилям Форсайт пък ще пренесе с брилянтната си игра атмосферата на гангстерските класики, каквито са „Имало едно време в Америка" и „Готи", в „Хавай 5-0". Това са само малка част от холивудските звезди, които ще дебютират в хитовата криминална поредица това лято.

Ще се справят ли лейтенант Стив Макгарет и неговият екип с българската мафия? И още кои известни холивудски актьори ще видим това лято на Хавайските острови? Развръзката ще стане ясна в премиерния пети сезон на „Хавай 5-0" от 1 юли в 21.00 ч. по Нова.