Четирима пострадали при катастрофи
Четирима пострадали при катастрофи / Дарик Русе, архив

Четирима пострадаха при катастрофи през последните дни. При инцидент на бул. "Цар Освободител" на сигнализирана пешеходна пътека 58-годишен водач на лек автомобил "Опел Корса" не пропуска пресичащата от дясно на ляво пешеходка на 48 години от Русе и я блъска. В резултат на удара жената е с натъртвания по тялото и комоцио. Настанена е в неврохирургия без опасност за живота. Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

Друга катастрофа е станала на пътя Силистра – Русе. 30-годишен водач на лек автомобил "Мерцедес" с регистрация от Добрич, като не съобразява скоростта си на движение, застига движещия се пред него товарен автомобил "Мерцедес" с русенска регистрация и го блъска. Пострадали са водачът на лекия автомобил с натъртване на ляв крак и пътуваща в същия автомобил 26-годишна жена с натъртване на крак. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

При пътно произшествие на ул. "Хан Аспарух" 66-годишен водач на лек автомобил „Рено“, при излизане от реда с паркирани превозни средства, не пропуска движещия се по улицата мотопед и го блъска. Пострадал е 33-годишният мотопедист, който е с охлузни рани на ръцете. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.