Кметът зове феновете: Не рушете хубавия ни град!
Кметът зове феновете: Не рушете хубавия ни град! / netinfo

Бургаският кмет Димитър Николов призова феновете на „Левски" и „Черно море" да не трошат Бургас и стадион „Лазур".
"Днес ще се играе финалът за Купата на България по футбол между „Левски" и „Черно море". Обръщам се с уважение към феновете на двата отбора и ги призовавам да не замърсяват и рушат хубавия ни град. Нека емоциите си останат на стадиона. Иначе сте винаги добре дошли в Бургас по всякакъв повод!", написа в социалната мрежа кметът Николов.
Днес се очаква истинско нашествие на фенове на двата отбора, като само в София са продадени 11 000 билета за мача. Мачът е от 20.00 часа на стадион "Лазур". Заради финала за Купата на България само в събота се въвежда временна реорганизация на движението в града.
Тя е с времетраене от 15.00 часа до полунощ и се изразява в разрешението да се паркират автомобили на бул. "Демокрация", в участъка между ул. "Копривщица" и бул. "Ст. Стамболов", както и на ул. "Димитър Димов" - между бензиностанция SHELL и бл. 29 на к-с "Зорница".
При тези участъци от уличната мрежа ще има полицейски служители, които да следят за спазване правилата за движение и да опазват обществения ред.