Отварят Аквамания в Албена на 1 юни с безплатен вход за деца
Отварят Аквамания в Албена на 1 юни с безплатен вход за деца / Албена

На първи юни с голямо тържество и безплатен вход за всички деца под 12 годишна възраст отваря врати най-модерният аквапарк в България – Аквамания във ваканционно селище Албена. Откриването е от 10 часа.

За възрастните са предвидени специални промоционални цени за вход. Организаторите са подготвили истинска празнична програма с мини-коктейл за добре дошли, танцови изпълнения на анимационния екип от хотел Ралица Супериор, детска дискотека, весели рисунки върху лицата на децата и подаръци за малчуганите. За още по-пълно забавление на детския празник ще се погрижат талисманите на Албена, които са приготвили изненади за всички.

От курорта припомнят, че по време на строежа на Аквамания нито едно дърво не е отсечено, а напротив –ландшафтните архитекти на Албена са вплели съществуващата растителност в модерните водни атракциони.

Сред най-интересните атракциони в Аквамания са 191-метровото “ТОРНАДО”, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение от този тип, както и 77-метровата пързалка за отвесно спускане “FreeFALL”. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества множество водни атракции за деца и възрастни. Канадска компания, лидер на световния пазар на водно - увеселителни съоръжения в страни от 6 континента, е проектант на пързалките.

Безплатен и неограничен достъп до Аквамания получават гостите, настанени в три хотела във ваканционна селище Албена: Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита парк. За всички останали се предлагат целодневни и полудневни пакети. През високия сезон цените започват от 12 лева на дете и 27 лева на възрастен, а работното време на аквапарка е всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Отварят Аквамания в Албена на 1 юни с безплатен вход за деца
netinfo