Къде ще спира водата в София на 28 май?
Къде ще спира водата в София на 28 май? / netinfo

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 511 кв. „Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

кв. „Христо Ботев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 ъгъла с ул. „Мими Балканска".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. 108 жк. „Люлин" 1, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :

бл. 009, бл. 015, бл. 029, ул. 108

по ул. 109 от ул. 108 до ул. „Генерал Константин Константинов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 015 и бл. 016.

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Димитър Петков", бул. „Александър Стамболийски", бул. „Тодор Александров", ул. „Царибродска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Петков" ъгъла с ул. „Царибродска".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Проф. Фритьоф Нансен" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Проф. Фритьоф Нансен" от бул. „Васил Левски" до бул. „Евлоги Георгиев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов" ъгъла с ул. „Проф. Фритьоф Нансен".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ѝордан Стубел" кв. „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :

ул. „Данаил Крапчев", ул. „Йордан Стубел"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Данаил Крапчев" ъгъла с ул. „Йордан Стубел".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нарцис" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :

ул. „Янко Панайотов", ул. „Ралица", ул. „Латинка", ул. „Незабравка", ул. „Шишивар", ул. „Нарцис", ул. „Хризантема"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янко Панайотов" ъгъла с ул. „Нарцис".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с преработка на хидрофорна уредба до бл. 462 жк. „Надежда" IV, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :
бл. 462, бл. 463, бл. 464 - висока зона
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 462.

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. „Цар Борис III" кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на :

по бул. „Цар Борис III" от ул. „Гусла" до ул. „Народен герой"

по ул. „Народен герой" от бул. „Цар Борис III" до ул. „Войводина могила"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III" ъгъла с ул. „Народен герой".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уршак" с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Уршак"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уршак" ъгъла с ул. „Доброславско шосе".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Каралийчев" , вилна зона „Иваняне" гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. „Ангел Каралийчев" от ул. „София" до ул. „Николай Некрасов", ул. „Морава", ул. „Еделвайс", ул. „Люляк"
по ул. „Николай Некрасов" от ул. „Невен" до ул. „Иванянско шосе"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс" ъгъла с ул. „Ангел Каралийчев".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 646 , кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Димитър Шишманов", ул. 646, ул. 754, ул. „Орхидея"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Шишманов" ъгъла с ул. „Орхидея".

На 28 май 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Моравча" , жк. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Моравча" от ул. „Петър Величков" до ул. „Лястовица"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Моравча" ъгъла с ул. „Лястовица".
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.