Хулио Иглесиас пристигна в България (СНИМКИ)
Хулио Иглесиас пристигна в България (СНИМКИ) / снимки: БГНЕС

Латино поп иконата Хулио Иглесиас пристигна в България за шестия си концерт, предаде БГНЕС.

Певецът кацна на ВИП-терминала на летище София около 19:00 ч. във видимо добро настроение. Той поздрави чакащите го журналисти и се качи в лекия автомобил, който го очакваше и с думите: "Забрави!" отклони молбата на почитател за автограф.

На 26 май в зала "Арена Армеец" Хулио Иглесиас ще изпълни пред българската публика едни от най-големите си хитове. Концертът ще разчита на най-добрата техника и озвучаване. В него ще вземе участие и неговият първороден син Хулио Иглесиас - младши.

София е част от световната обиколка на певеца, който ще изнесе концерти в Бразилия, Америка, Русия, след което ще мине и през по-близки европейски дестинации.

Хулио Иглесиас едва ли има нужда от представяне. Достатъчно е само да се спомене внушителните 300 милиона продадени албума по целия свят на 14 езика и издадените над 80 албума с над 2600 златни и платинени отличия. Именно те го нареждат, според музикалният гигант Sony Music Entertainment, в най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-продаваните артисти за всички времена.

Хулио Иглесиас пристигна в България (СНИМКИ)
netinfo