Парад на наградите за финала на „Като две капки вода“
Парад на наградите за финала на „Като две капки вода“ / Нова тв

Церемония с най-нестандартните награди ще бъде проведена по време на големия финал на „Като две капки вода" тази вечер от 20:00ч. по НОВА. „Мис и Мистър Еволюция 2015" ще получат най-прогресивните участници на третия сезон на шоуто. „Мис Секси" пък ще отиде при една от най-обаятелните дами в шоуто, а „Най-намръщен коментар" ще оцени най-сериозната критика за сезона. В списъка ще присъстват и награди за най-успешна смяна на пола, най-добро превъплъщение и дори „Мистър 100 лица".

Ненчо Балабанов: Много се забавлявах в „Като две капки вода", ще ми липсва

След като четиримата финалисти получиха възможност сами да изберат своите финални преобразявания, дамите се обединиха в оригинални дуети за първи път от началото на сезона. Маца и Жана ще се превърнат в Елтън Джон и Ру Пол, за да създадат истински спектакъл на сцената. Нона и Джуджи ще влязат в обувките на двама от членовете на Фамилия Тоника. Какво споделиха звездите на шоуто в навечерието на финала можете да научите от ексклузивния репортаж на "Здравей, България" .

Ненчо, Криско, Азис или Фицата ще бъде победителят в третия сезон на „Като две капки вода"? Кои ще бъдат най-интересните номинации и какви изненади ще поднесе шоуто на зрителите? - ще разберете довечера, точно в 20:00 ч. по Нова.