Двама капитани на „Лудогорец“ са абитуриенти днес
Двама капитани на „Лудогорец“ са абитуриенти днес / netinfo

Титулярният и вторият капитан на младежкия отбор на „Лудогорец“ са абитуриенти днес.

Кристиян Китов и Олег Димитров завършват Професионалната техническа гимназия „Шандор Петьофи“. Балът на възпитаниците на школото е в ресторант „Синьото око“ в Разград и началото му съвпадна с организиран от общината концерт на Николина Чакърдъкова на същия площад. Изпращачите на абитуриенти и феновете на фолклора се омесиха и част от зрелостниците се оказаха на хорото на Чакърдъкова. Сред тях и Олег Димитров заедно с още един футболист от „Лудогорец“(U21) Александър Георгиев, който е от родния град на певицата Гоце Делчев и също е абитуриент, но утре.

Двете орлета не бяха строго официални. Китов бе с бяла риза и черен панталон, а Димитров – с бяла риза, черно сако, папионка и дънки. Мнозина от зяпачите, като разпознаеха младите футболисти, искаха да се снимат с тях.

Двама капитани на Лудогорец са абитуриенти днес
netinfo

Двама капитани на Лудогорец са абитуриенти днес
netinfo

Тъмните костюми преобладаваха сред абитуриентите в училището, в което учат повече момчета, отколкото момичета. Доста от абитуриентите бяха без вратовръзки. Дамите бяха предимно в едноцветни, но с наситени краски дълги рокли.

Сред най-атрактивните пристигания на абитуриенти бе това на Антон Йорданов, чийто баща - Йордан Йорданов - е член на мото клуб „Night riders“. Колоната мотори дойде с мощен шум и още по-впечатляващ дим от пилене на гуми, самият зрелостник също слезе от мотор, а колоната си тръгна по същия начин с от площада.

Двама капитани на Лудогорец са абитуриенти днес
netinfo

След любопитните моменти от двойното събитие – бал и концерт на един площад – бе и необичайната сцена, която си оформи Николина Чакърдъкова. Част от песните си тя изпя насред градинката с цветя, която е едно от малкото по-високи места на равния площад. Преди да нагази в цветята тя се пошегува, че ако се наложи ще засади нови, видими поражения обаче нямаше, тъй като тя Чакърдъкова внимателни се придвижваше измежду цветните лехички.

Още снимки от двете събития ето тук.

Двама капитани на Лудогорец са абитуриенти днес
netinfo