Ева Паунова подкрепи Европейската седмица на младежта
Ева Паунова подкрепи Европейската седмица на младежта / снимка: Европейски информационен офис на евродепутат Ева Паунова - Велико Търново

"Един от основните приоритети, които съм си поставила, е активното развитие и  подобряване на достъпа до качествено образование и мотивирането на участието в обществения живот на младите хора в България. За това с най-голямо удоволствие подкрепям и насърчавам дейности, инициирани от младежи в цяла България". Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова по повод на събитие, организирано с нейна подкрепа от Горнооряховския младежки парламент в рамките на Европейска седмица на младежта по повод Деня на Европа. Членовете на Горнооряховския младежки парламент осъществиха в техния град събитие с музика, презентации, флашмоб за ЕВРОДЕСК и викторинa.

Ева Паунова подчерта, че е необходимо да се покаже на младежите колко е важно да мислят критично и да изразяват своите идеи и мнения пред обществото. Европейската седмица на младежта се отбелязва в цяла Европа в периода между 3 и 10 май във всички 33 страни, участващи в програмата на Европейския съюз Еразъм +.