Жена от Козлодуй свали 47 кг.
Жена от Козлодуй свали 47 кг. / netinfo

Медицинският работник от крайдунавския град отслабна рекордно за 18 месеца

Историята на Лилия Владимирова смая цяла България. Младата жена постигнала мечтата на мнозина, като трайно „изхвърли" от живота си наднорменото тегло. Вижте как решителната дама смени внушителните 108 кг. с тънка талия - „S" размер.

„След дългогодишен стерилитет и хормонална терапия започнах да пълнея. Когато се появи радостна новина, че съм бременна, се успокоих и започнах да похапвам. Казвах си, че когато аз ям, и бебето се храни. Повтарях си, че дори и да напълнея важното е да родя живо и здраво бебе, а когато родя, ще отслабна.

Отслабването обаче се оказа нелека задача. Тогава се появи втората ми бременност и положението стана още по-отчайващо. Опитвах с диети, с гладуване, но резултат нямаше - само ставах раздразнителна...

Един ден излязох с децата и се отбих в кварталната аптека. Там имаше кантар и реших да се претегля. Стрелката закова на 108 кг. Отчаях се от видяното. Поговорихме с фармацевтката и тя ми препоръча Vitaslim LIGHT. Взех го и започнах приема. Щом апетитът намаля, спрях тестените храни и газираните напитки. Сладкишите си оставих, защото много ги обичам.

Около месец след началото на приема на Vitaslim LIGHT вече бях свалила 6 кг. Това ми даде сила и продължих да го пия 18 месеца. Паралелно правех физически упражнения вкъщи - коремни преси и скачане на въже. Така успях да сваля общо 47 кг.

Днес, няколко години по-късно, резултатът още е налице. В момента тежа 61 кг. и горещо препоръчвам Vitaslim на всички, които имат проблем с теглото. Благодарение на него постигнах мечтаната фигура и трайно запазих килограмите без мъчителни диети и йо-йо ефект."

Лилия Владимирова, 37 г., Козлодуй

В подкрепа на всички, които желаят да покажат на плажа секси тяло, от Vitaslim направиха специален промо пакет. Промоционалният комплект „Максимален ефект" осигурява „Тройна сила за по-бързо отслабване". Невероятните резултати се дължат на комбинацията от трите продукта Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS, с която се работи на трите основни за отслабването фронта. Vitaslim LIGHT потиска апетита и помага човек да яде по-малко. Vitaslim LINE подобрява метаболизма и изчиства мастните натрупвания в областта на ханша, талията и бедрата. А с допълването на Vitaslim FITNESS към програмата ще се постигне стягане и оформяне на елегантно и атлетично тяло.

Повече за неустоимата оферта „Максимален ефект" ще видите ТУК

Жена от Козлодуй свали 47 кг
netinfo
Повече за неустоимата оферта „Максимален ефект" ще видите ТУК