Петко Димитров и Симона Пейчева в екстремно адреналин шоу
Петко Димитров и Симона Пейчева в екстремно адреналин шоу / Нова тв

„Много интересни двубои се очертават!", обобщи журито на края на осмия лайв на „И аз го мога", след като десетте звезди избраха своите нови предизвикателства. До края на шоуто остават само четири епизода, но шансовете за победа са реални за всички. Участниците знаят това и са по-старателни от всякога в разучаването на новите номера.

Петко Димитров и Симона Пейчева избраха да представят екстремно адреналин шоу. Двамата ще трябва да гасят свещ с камшик и да разцепват плодове със самурайски меч, докато те са на главата на асистентка. Симона се пошегува, че не иска да е на мястото на асистентката, а Петко побърза да я успокои, че ще се постарае да я запази цяла.

Камен Воденичаров и Жана Брейчева ще балансират огромни порцеланови вази на главите си. За да ги въведе в това изкуство от далечен Китай, пристигна цирковият артист Уенлонг Лиу. Той обясни, че най-голямата ваза тежи около 15 кг., а зрителите на „И аз го мога" се убедиха с очите си колко е труден този номер, когато самият Лиу срещна затруднения по време на изпълнението му.

След класическия балет  Ники Георгиев и Яна Маринова отново се изправят един срещу друг в предизвикателството „огнено лимбо". Двамата многократно са показвали своята гъвкавост и упоритост, но кой ще се справи по-добре с нелеката задача, предстои да разберем.

Елен Колева и Иван Звездев ще балансират чинии. Зрителите на предаването във Facebook страницата се шегуват, че победител от двубоя ще бъде този, който счупи по-малко от тях. Дали обаче двамата ще надминат очакванията на всички ще видим в сряда от 20 часа по Нова.

За Поли Генова и Алфредо Торес съдбата беше благосклонна и на тях се падна да танцуват ragga dancehall. Поли многократно е показвала завидните си умения да учи сложни хореографии, но този път срещу нея е самият Алфредо Торес. Дали певицата ще успее да преодолее най-силния опонент в танците, предстои да разберем.