Кампанията Дари от твоето дете на дете в нужда с първи резултати
Кампанията Дари от твоето дете на дете в нужда с първи резултати / Маргарита Петрова, Дарик

Кампанията на Инициативния комитет за хора с увреждания в Дупница даде първите положителни резултати. Милена Георгиева и едномесечната й дъщеря Лалка се обърнали с молба за помощ към Инициативния комитет, който преди няколко дни обяви кампания в помощ на децата. Жената помолила за детска количка. Със съдействието на Радка Крумова от ЦНСТ „Надежда" в Дупница е осигурена детска количка, както и бебешки дрешки. Ако някои иска да помогне може да предостави памперси за бебето.

Зам.-кметът Крум Милев също се ангажирал да помогне обясниха от ИК.

Председателят на ИК за хора с увреждания Йордан Ушанов не скри, че са изключително доволни от щастливата развръзка и вярва, че доброто винаги се връща.

Кампанията "Дари от твоето дете на дете в нужда" продължава до 31 май. Идеята е да бъдат събрани дрехи и обувки за настанените в Центъра за настаняване от семеен тип "Надежда".

Дрехите да бъдат чисти, подредени и с опис. Няма ограничение за възраст (всичко е насочено за децата), но с приоритет са обувки от 36 номер до 42 (за настанените в ЦНСТ), както и памперси (за възрастни с размери S и М).