Времето
Времето / netinfo

Ще бъде предимно слънчево и почти тихо. В следобедните часове ще се развие купеста облачност, но ще бъде почти без валежи. Максималните температури ще са предимно между 19 и 24 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След пладне ще се развива купеста облачност, но ще бъде почти без валежи. Ще духа силен вятър от северозапад, който след пладне ще отслабва и ще е до умерен.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, сутринта над северните райони ще има по-значителна облачност и на места е възможно все още слабо да превалява. Преди обяд ще духа до умерен вятър от север-северозапад, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще са между 19 и 21 градуса. Температурата на морската вода е между 13 и 15 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

През първите дни от следващата седмица ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока и средна облачност. Главно в часовете около и след обяд ще се развива и купеста облачност, но само на отделни места ще има краткотрайни превалявания. Вятърът ще е слаб. Температурите ще се повишават и във вторник максималните в повечето места ще са между 22 и 27 градуса.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg