Голямото отслабване, което взриви Интернет
Голямото отслабване, което взриви Интернет / netinfo

Фейсбук истерия вдъхнови хиляди да отслабват

Пост в социалните мрежи предизвика истински фурор. За да насочи вниманието към проблемa с наднорменото тегло и опасните диети, популярна марка предизвика българите да отслабнат здравословно.

Завалелите като порой истории на жени и мъже, победили килограмите, допълнително разпалиха страстите. Сред тях най-колоритен се оказа румънският пожарникар Банку, който за 5 месеца свалил цели 31 кг. и то „без 5 минути спорт". Гордият зевзек дори се сгодил и искал всички да видят разликата във фигурата и самочувствието му. „Всичко това дължа на капсулите-чудо Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. Да е жив и здрав приятелят, който ми ги препоръча", разказва Банку.

Поради огромния интерес организаторите решиха да подкрепят всеки, който иска да намали теглото си по сигурен и безвреден начин. Затова все още всеки желаещ може да се сдобие със специален промо пакет - „Отслабни сега". Той включва комбинация от най-популярните и доказани у нас продукти за редуциране на теглото - Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. Vitaslim LIGHT е любимецът на всички, които искат нова фигура, но не понасят ограниченията. Той потиска апетита и изгаря мазнините, дори когато тялото не се движи. Vitaslim LINE пък е фаворит на всички дами заради фокусирано си действие върху проблемните зони - коремче, бедра и ханш. Съчетаването на двата продукта дава бързи резултати без досадния йо-йо ефект.

Виж повече за промо пакет „Отслабни сега"

Голямото отслабване което взриви Интернет
netinfo

Специалният промо пакет „Отслабни сега" действа в двете най-важни посоки за редуциране на теглото - потискане на апетита и изгаряне на мазнините

Виж повече за промо пакет „Отслабни сега"