КНСБ отбелязва 25-годишния си юбилей в региона с дискусионен форум за заплащането на труда
КНСБ отбелязва 25-годишния си юбилей в региона с дискусионен форум за заплащането на труда / КНСБ

На 27 април 2015 г. (понеделник) в Ритуалната зала на Община Габрово, Регионалният съвет на Конфедерацията на независимите синдикати в България организира Дискусионен форум на тема „Заплащане на труда и европейски стандарти“, с който ще отбележи 25 години от учредяването на синдиката.

Събитието ще започне в 13.00 ч., като в него ще вземат участие над 100 души, сред които вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, експерти от централата на синдиката, представители на държавната и местна власт, социални партньори, институции и синдикалисти от област Габрово.

Форумът ще започне с обзор на постигнатото от КНСБ в годините, ще бъде направен анализ на социално-икономическата обстановка в областта, ще се дискутират проблемите по заплащането на труда, колективното трудово договаряне и младежката заетост. Регионалният съвет ще награди социални партньори и заслужили синдикалисти в региона за принос към дейността на синдиката.

Преди събитието, от 12.00 часа в ст. 118, ет. 2 на Община Габрово, Регионалният съвет на КНСБ – Габрово Ви кани на пресконференция по повод дискусионния форум и 25-тата годишнина на КНСБ. Пресконференцията ще водят вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, изпълнителният секретар на КНСБ Николай Недев и председателят на Регионалния съвет Румяна Илиева-Стефанова.