Най-новото поколение автомобили на тест в Трявна и Габрово
Най-новото поколение автомобили на тест в Трявна и Габрово / Веко ойл ЕООД

На 28 април в Трявна и 29 април в Габрово,  Веко ойл ЕООД ще проведе  традиционния тест драйв за своите клиенти и всички, които искат да се докоснат до новите технологии и автомобилите.

Те вече са обявени за звезди на наградите за най-добър дизайн. Наградата Red Dot е един от най-известните и почитани конкурси за производствен дизайн по света, който тази година чества своя 60-годишен юбилей.

Най-новото поколение автомобили на тест в Трявна и Габрово
netinfo

Всички желаещи ще могат да тестват трето поколение KIA SORENTO, който е с леко променен характер и голям напредък по отношение на качеството. Новият модел съчетава духът на класически SUV с изискан интериор и внушителен дизайн.

Новият Соренто предлага богато оборудване от интелигентни системи за сигурност. Стандартно моделът включва система за контрол на стабилността, която гарантира стабилност на автомобила при внезапно спиране или остър завой при неравни повърхности.

Потребителите на новия КИА Соренто ще могат да се възползват и от камерата за наблюдение на 360о, която дава панорамен поглед при паркиране и предупреждава за наличието на напречно движещи се автомобили при излизане на заден ход.

Соренто разполага и с вградена камера, която разчита пътните знаци за ограничение на скоростта, Система за контрол на мъртвата зона, Система за следене на завои, Система за предупреждение за ограничение на скоростта и др.

Най-новото поколение автомобили на тест в Трявна и Габрово
netinfo

Освен това на разположение ще бъде флагманът в световните продажби KIA Sportage, който с присъствието си е доказателство, че първото впечатление оставя трайни следи. Очарователният му дизайн впечатлява ценители с чувство за стил и естетика и вече е признат за модна икона от международни експерти и любители от цял свят. С перфектна комбинация от красота и функционалност, Спортидж е готов за всякакви подвизи.

Любителите на автомобилите от средния клас ще могат да се насладят на KIA Cee’d. Автомобилът демонстрира много емоция и характер . Моделът е с много динамична визия.

Неговата зрялост и премиум чар не остават незабелязани, дори и за експертите. новият КИА сийд получи най-високата оценка 5 звезди за сигурност и безопасност от водещата, независима европейска организация – EuroNCAP.

Проектиран, конструиран и произведен в Европа, ексклузивно предназначен само за европейския пазар, новият сийд хечбек е с усъвършенствана визия, нови технологии и по-добро управление от неговия предшественик.

Не на последно място ще можете да се насладите и на Спиращия  дъха  авангарден облик на KIA SOUL. Освен, че изглежда невероятно стилен, салонът на Соул е оптимизиран така, че да предостави максимално пространство и удобство на всички свои гости.

Без значение от посоката - градски шопинг или дълго пътешествие - несравнимият комфорт и фешън атмосфера зарежда с настроение и инспирира за нови приключения. Новият КИА Соул не е просто удивителен, той е модел със силно изразена индивидуалност.

Всъщност толкова стабилен, че с гордост се предлага с безпрецедентна 7-годишна гаранция (или 150 000 км), точно както цялата моделна гама на КИА.

KIA Motors Corporation – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни.

нес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.