Новият епизод на „Междузвездни войни” като събиране на стари съученици
Новият епизод на „Междузвездни войни” като събиране на стари съученици / снимка: Guliver/Getty Images

За Кари Фишър, митичната принцеса Лея от „Междузвездни войни” заяви, че заснемането на седмия епизод на космическата сага с верните й приятели Харисън Форд и Марк Хамил е било като „събиране на стари съученици”, предава АФП.

Умира ли Хан Соло в новия епизод на „Междузвездни войни”?

Това свое изказване актрисата направи по време на конференцията „Междузвездни войни”, която се провежда до неделя в град Анахайм в щата Калифорния. Екранната Лея довери, че й е много трудно да пази тайната относно супер засекретения сюжет на седмия епизод „Силата се пробужда”, който ще се появи на екран на 18 декември.

Участниците в конференцията, събрала 3000 души, имаха право да задават въпроси на 58-годишната актриса. Запитана коя й е била любимата сцена в сагата, тя отговори: „Най-вероятно тази, в която казвам нещо ужасяващо на Харисън Форд”.

Фишър си припомни пред участниците и усилията й да влезе в ролята на принцеса Лея: „Бяха ми необходими най-малко два часа за да се сдобия с нейната прическа. За целта пристигах на снимачната площадка в 5.00 ч. сутринта. Унасях се в сън и се събуждах красива”.

Източник: БТА