Какво е апетит и как да ядем по-малко?
Какво е апетит и как да ядем по-малко? / netinfo

Апетитът е „виновникът" за проблема с наднорменото тегло

Може и да не ви се вярва, но апетит и глад не са едно и също. Двете понятия означават две различни неща. Накратко гладът е онова усещане в стомаха, което изпитваме, когато организмът ни е изчерпал наличните хранителни вещества и се нуждае от „презареждане". Апетът от своя страна е неустоимото желание за хранене, което е събудено от поднасянето на любимо ястие, от аромат, от самата мисъл за нещо приятно. Апетитът е по-скоро в ума, той е нещо като навик и настройка.

„Умирам за нещо сладко!"

Апетитът е „виновникът" за проблема с наднорменото тегло в наши дни. Когато храната изглежда съблазнително и само при мисълта за нея устата ни се пълни със слюнка, ние сме беззащитни. „Жаден" за приятни емоции, нашият мозък сам ни тласка към кулинарно прегрешение.

Най-трудно се справят с апетита хората на диета. Проблемът при тях е, че самата мисъл как не могат да имат нещо, което искат, се превръща във фикс-идея. В момента, в който обаче те се поддадат на изкушението, отслабването приключва.

Как да контролираме апетита?

Сигурна помощ за отърваване от апетита са т.нар. апетит супресори като Vitaslim LIGHT (Витаслим Лайт) например. Vitaslim LIGHT е с естествен произход и основното му действие е намаляване на апетита. Ефектът на Vitaslim LIGHT се дължи на специална съставка - масло от ядки на корейски бор. Клиничните изследвания доказват, че желанието за консумиране на храна намалява от 30 до 60 минути след приема на Vitaslim LIGHT.

Какво е апетит и как да ядем по-малко?
netinfo
Механизмът на въздействие на Vitaslim LIGHT е уникален. След изпиване на капсула Vitaslim LIGHT тя освобождава съставките си в стомаха. Там от маслото от корейски бор се отделят две вещества, които „подсказват" на стомаха да информира мозъка, че вече е сит. Веднъж получил новината „нахранен съм", мозъкът я разпраща до всички замесени в процеса центрове. Крайният резултат е, че след като е изпил Vitaslim LIGHT, човек вече не е гладен и изяжда много по-малко храна (по-малко калории) при хранене.

Бонус ефект от Vitaslim LIGHT е чувството за удовлетвореност от храненето - няма глад или недоволство от малките порции. С Vitaslim LIGHT е много лесно да се спазват здравословни хранителни режими с пет до седем хранения през деня и да се отслабва ефективно и лесно.

Vitaslim LIGHT действа едновременно в няколко ключови направления:
- Регулира апетита и създава усещане за ситост;
- Намалява желанието за сладки, мазни и тестени храни;
- Намалява дневния прием на калории;
- Ускорява метаболитните процеси;
- Забързва изгарянето на вече натрупаните мазнини;
- Подобрява разпределението на мастната и мускулната маса в организма;
- Спомага за поддържане на запасите от енергия в тялото при диетични режими.

По време на приема на Vitaslim LIGHT може да се поддържа добре балансиран хранителен режим, с който да се осигури здравословно и ефективно отслабване. Важно допълнение за правилното редуциране на теглото е обилната консумация на вода - поне 2 литра на ден.

Ако искате да се опълчите на апетита и килограмите, възползвайте се от специалната ни оферта - промо пакет „Отслабни сега". В него има 2 кутии Vitaslim LIGHT плюс подарък 1 кутия Vitaslim LINE. Двата продукта работят в двете най-важни за успешното отслабване посоки - намаляване на изядените калории (с Vitaslim LIGHT) и забързване на метаболизма (с Vitaslim LINE). Също така Vitaslim LINE прецизно изчиства и целулита и натрупаните мазнинки в областта на ханша, талията и бедрата.

Вижте повече за промо пакет „Отслабни сега"

Какво е апетит и как да ядем по-малко?
netinfo

Научете как да поръчате промо пакета „Отслабни сега"