Добричлийка преведе Гопи Кришна на български
Добричлийка преведе Гопи Кришна на български / www.yotube.com
Добричлийка преведе Гопи Кришна на български
79248
Добричлийка преведе Гопи Кришна на български
  • Добричлийка преведе Гопи Кришна на български

Ценителите на йога и източната мъдрост ще са доволни –  вече могат да прочетат „Кундалини – еволюционната енергия в човека” с автор Гопи Кришна на български. Книгата, поне засега, се предлага само в електронен вариант и е безплатна. Преводът от руски е дело на добричлийката Петя Стоянова, благодарение на която на български излезе и „Лечение на артрозите” от Виталий Гитт.

В новото издание Гопи Кришна /1903-1984/ разказва какво се случва с него след много години медитация, след като по време на сутрешна практика преживява пробуждането на кундалини - духовната сила, която спи във всеки човек, свита на спирала в основата на гръбнака. Не е спестено нищо от етапите на духовна трансформация на автора, подробно са описани драматичните му вътрешни преживявания и симптоми, като неочаквани промени в настроението, разстройство на храносмилането, агонизиращо усещане за жега и това как той е успял да стабилизира съзнанието си на висше ниво.

Изданието е придружено от психологически коментари на Джеймс Хилман. Може да се намери в сайта за психотерапия и духовно развитие – espirited.net, както и в сайта spiralata.net

Според преводачката Петя Стоянова книгата е предназначена не само за изкушените от йога и източната философия, а за много по-широк кръг публика. Чуйте още за книгата и нейните послания от самата Петя Стоянова – в звуковия файл. Интервю на Таня Топалова: