Емоционален епизод на „И аз го мога” – между забавлението и контузиите
Емоционален епизод на „И аз го мога” – между забавлението и контузиите / снимка: Нова телевизия, И аз го мога

Поредният изключително емоционален епизод на „И аз го мога" премина под знака на забавлението, контузиите и трудните избори. Журито призна, че за първи път му е толкова трудно да избере победителите във всяко едно от предизвикателствата.

Снимки от шоуто вижте тук

Поли Генова, Алфредо Торес и Ники Мартинов излязоха на сцената с тежки контузии. На генералната репетиция Поли контузи сериозно глезена си. Упоритата певица „на инат" излезе на сцената и изпълни хип-хоп хореография.

Същият инат прояви и Алфредо, който е с притиснат нерв на кръста. Кралят на танца сподели, че не е усещал по-силна болка, но въпреки това намери сили да изпълни брилянтно номера със светкавичното преобличане.

Емоционален епизод на И аз го мога  между забавлението и контузиите
netinfo

Яна Маринова и Ники Георгиев се изправиха един срещу друг в танц на пилон. Актрисата призна, че това не и е непознато и преди време е тренирала pole dance четири месеца, докато се е подготвяла за роля във филм.

Тя се закани да остави напълно амбицията си и да се постарае да направи спектакъл за зрителите, така и стана. Ники също се представи блестящо, но журито и публиката определиха Маринова за големия победител на вечерта за втори пореден път.

В следващия епизод на „И аз го мога" ще видим акробатика на кънки, представена от Жана и Симона, жонглиране - Яна и Алфредо, сложна хореография с велосипеди, която ще ни пресъздадат Ники Мартинов и Камен.

Специално за предаването в България пристигна носителят на редица престижни отличия Андрей Жиголов, който представи клоунада на световно ниво и вдигна публиката на крака, а Поли и Николай се осмелиха да му кажат „и аз го мога".

Последният номер предизвика радост у Елен Колева и притеснение у Иван Звездев. Двамата трябва да разучат тънкостите на belly dance, а водещият на предаването Гъмов сподели, че чака с нетърпение изпълнението на знаменития готвач.

Емоционален епизод на И аз го мога  между забавлението и контузиите
netinfo