Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон
Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон / снимки: Нова телевизия

Николай Мартинов ще танцува хип-хоп вместо Петко

Яна Маринова беше безпрецедентния победител в последния лайв на „И аз го мога". Тя изпълни сложна въздушна акробатика на 6 метра височина, без осигурителни въжета. Журито онемя и определи изпълнението като „спиращо дъха" и „безкомпромисно". Тази сряда красавицата ще влезе в двубой с Ники Георгиев, а кой от двамата е по-добър в танците на пилон, предстои да разберем. Техният ментор, носителката на световната титла по poll dance Бояна Николова, споделя, че Яна е изключителна, но в никакъв случай не бива да подценяваме Ники. Той е гъвкав и дисциплиниран йога инструктор и определено знае как да подчини тялото си.

Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон
netinfo
След въздушната акробатика, Поли Генова беше много щастлива и с радост избра поредното си предизвикателство хип-хоп хореография. Петко се изяви като желаещ да й съперничи, но призна, че ще бъде заместен от своя приятел Николай Мартинов, защото му се налага да отсъства.

Руската циркова артистка Мария Косоребрикова отново е в България, за да научи Алфредо и Жана да се преобличат само за няколко секунди. Не, това не е ревю от Нюйоркската седмица на модата, а илюзионен номер с изключителна трудност.

Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон
netinfo
Иван Звездев и Симона Пейчева бяха избрани от групата Лимар да научат акробатичното скачане на въже. Двамата подходиха с притеснение към задачата, но днес признават, че след усилените тренировки вече се чувстват по-уверени.

Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон
netinfo
Елен Колева, която днес празнува своя рожден ден, и Камен Воденичаров не успяха да изберат номер за вечерта. По традиция последното изпълнение е с много голяма трудност, но съдбата беше благосклонна към двамата актьори и на тях се падна клоунада. Достатъчни ли са обаче актьорските качества?

Яна Маринова срещу Ники Георгиев в танц на пилон
netinfo
Кои ще бъдат отличниците и ще задържат ли фаворитите първите места в шоуто, предстои да разберем в сряда от 20 часа по Нова.