Временно променят движението заради откриването на Мото сезон` 2015
Временно променят движението заради откриването на Мото сезон` 2015 / netinfo

Движението на автомобили на площад „Св. Св. Кирил и Методий“ във Варна ще бъде преустановено на 28-ми март от 9.30 ч. до около 13 ч. заради концерт по повод откриването на Мото сезон 2015, съобщават от Общината.

За същият период от време ще бъде преустановено и движението на МПС-та по бул. „Мария Луиза“  - в частта от площада до кръстовището с ул. „Шипка“, по бул. „Вл. Варненчик“ – в отсечката от бул. „Съборни“ до площада, и по бул. „Христо Ботев“ - от кръстовището на ул. „Кракра“ до кръстовището с ул. „Бачо Киро“.

При традиционната обиколка на града мотористите ще преминат по маршрута:  бул. „Мария Луиза“ – бул. „Осми Приморски полк“ - бул. „В. Левски“, където следва обратен завой в подлеза на сп. „Почивка“ и включване отново по бул. „В. Левски“ - бул. „Ян Палах“ - бул. „Цар Освободител“ - ул. „Верещагин“ - ул. „Акад. Андрей Сахаров“ - бул. „Вл. Варненчик“ – пиацата на Катедрален храм „Св. Успение Богородично“ - бул. „Христо Ботев“ – мото базата на Южна промишлена зона. Участниците в мотоколоната трябва да се движат съгласно разпоредбите в Закона за движение на пътищата.