Спират водата в различни части на столицата на 29 и 30 март
Спират водата в различни части на столицата на 29 и 30 март / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 март 2015 г. (неделя).

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” в кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” от бул. „Драган Цанков” до бул. „Черни връх”, по ул. „Милин камък” от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” до ул. „Крум Попов”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Капка” в кв. „Карпузица”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Люлински път” от ул. „Сърнела” до ул. „Войводина могила”, ул. „Поточе”, ул. „Полк. Стойно Бачийски”, ул. „Бял нарцис”.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод  на ул. „Свети Георги Победоносец” в кв. „Кремиковци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Свети Георги Победоносец”, ул. „Радивой”, ул. „Белите брези”, ул. „Стефан Караджа”, ул. „Възраждане”, ул. „Ралица”, ул. „река Елешница”, ул. „Хайдушко кладенче”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.