Досъдебни производства за двама хулигани
Досъдебни производства за двама хулигани / Dariknews, Архив

Две досъдебни производства за хулиганство са образувани в РУМВР-Нова Загора.

41-годишна жена е нападнала и нанесла няколко удара с дървен сап на 58-годишен мъж в центъра на село Дядово. Вчера, около 19,00 часамъжът, който е от село Полски Градец е бил със свои приятели в близост до питейно заведение в центъра на селото.

След възникнало пререкание с друга компания от заведението жената го нападнала с дървен сап и му е нанесла удари в областта на главата и тялото. И двете компании са употребили алкохол. Мъжът е приет в Центъра за спешна медицинска помощ в Нова Загора и след оказване на медицинска помощ е освободен. Няма причинена средна или тежка телесна повреда.

Около 20,00 часа вчера в  центъра на село Любенова махала е възникнал спор между 27- годишен мъж и трима мъже от същото село. Конфликтът е  прераснал във физическа саморазправа, при която 27- годишния мъже е нанесъл удар с дървен кол по главата друг мъж от компанията и е причинил материални щети по лек автомобил “Сеат Ибиса”.

Счупил е страничното огледало на автомобила и е деформирал предения ляв калник.

Пострадалият  е прегледан в ЦСМП-Нова Загора, установено е, че няма данни за средна или тежка телесна повреда, след което е освободен.