Ден на отворените врати организират прокуратурите в Плевен и областта
Ден на отворените врати организират прокуратурите в Плевен и областта / dariknews.archive

Районна прокуратура и Окръжна прокуратура - Плевен ще проведат Ден на отворени врати. Датата е 16 април - четвъртък, съобщиха от пресслужбата на обвинението в Плевен. Поканени са всички граждани, проявяващи интерес към дейността на прокуратурите, да посетят институциите, които се намират на ул. „Димитър Константинов" № 25, стая 512 - Районна прокуратура, и стая 506 - Окръжна прокуратура - Плевен. От там уточниха, че посещението трябва да е в рамките на работния ден от 8,30 ч. до 17,00 часа.

Ден на отворени врати ще има и в прокуратурите в останалите общински центрове на област Плевен като Района прокуратура - град Левски ще отвори врати на 27 март. В рамките на работния ден в Прокуратурата ще бъдат приемани граждани, които желаят да се запознаят с работата на прокурорите като цяло.

Районна прокуратура - гр.Червен бряг отваря врати на 2 април, четвъртък. Гражданите, проявяващи интерес към дейността на прокуратурата, могат да посетят институцията на ул. „Паисий" № 6, ет. 4.

Района прокуратура - гр.Кнежа отваря врати на 16 април, четвъртък. Гражданите, проявяващи интерес към дейността на прокуратурата, могат да посетят институцията на ул. „Марин Боев" № 71