КРИБ награждава 40 фирми от област Хасково за социална отговорност
КРИБ награждава 40 фирми от област Хасково за социална отговорност / Darik News, архив

Грамоти за социално отговорни компании- партньор на общините от област Хасково ще връчи за трета поредна година Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). 40 са номинираните за отличието фирми, определени съвместно с кметовете на всички 11 общини от областта.

Официалната церемония по връчване на призовете е от 14 ч. днес. Официални гости ще бъдат зам.-министърът на икономиката Любен Петров, зам. председателят на НС Иван Иванов, зам. председателят на КРИБ инж. Иван Бойков, областният управител на Добри Беливанов, директорът „Развитие и интернационализация на малките и средни предприятия“ в  Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия Борислав Димитрачков, Маджиде Ахмедова, зам. изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции,  г-н Алпер Акташ, Генерален консул на Република Турция в Пловдив, кметове на общини и председатели на общински съвети, ръководители на регионални и общински структури в област Хасково. Подобна церемония КРИБ организира в Хасково за трета поредна година. Учредител на наградите е регионалният представител на конфедерацията Стефан Димитров. За първи път към инициативата се присъединява и областната администрация, като областният управител Добри Беливанов ще връчи две специални награди за социално отговорни компании- партньор на област Хасково.

За първи път тази година По време на церемонията инж. Бойков ще връчи специалната награда на КРИБ, а г-н Беливанов ще връчи две награди от страна на Областната администрация за „Социално отговорна компания – партньор на област Хасково”.