Пребит до смьрт и отвлечен
Пребит до смьрт и отвлечен / Дарик Нюз, Архив

Мъж е с тежки травми и опасност за живота след като е бил пребит и отвлечен от петима мъже, около 11.00 ч. тази сутрин край Несебър. Нападнатият сам е подал сигнал до полицията, от багажника на колата, с която е бил отвлечен.

35-годишният Пламен Петров от Ямбол е бил открит 20 минути след покушението. Той се обадил на телефон 112, от лек автомобил „Форд” в близост до несебърското село Кошарица. Петров обяснил, че е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след обаждането на отвлечения, в полицията е подал сигнал случаен очевидец на разправията. Човекът обяснил, че видял как няколко души бият мъж и после го качват насила в леката кола.

След бързи действия на полицията, колата на извършителите е открита до село Кошарица, а в багажника й е намерен обезобразен Пламен Петров. Той е откаран по спешност в бургаската болница. Настанен е за лечение в отделението по „Реанимация” с множество травми по цялото тяло. Животът му все още е в опасност.

35-годишният мъж е с криминално досие за кражби на лично имущество. Петимата участници в покушението са задържани в ареста в Несебър за 24 часа.