Как да се справим с високото кръвно?
Как да се справим с високото кръвно? / netinfo

Наричат високото кръвно „тихият убиец" 

Знаете ли, че кръвно 95/135 е високо? Да, такова е. Високото кръвно е сред най-разпространените и опасни кардиологични проблеми. А рисковете за здравето са толкова опасни, че често наричат проблема „тихият убиец".

Големите надежди на медицината са в омега-3 мастните киселини като ефективно природно средство за поддържане на нормални стойности на кръвното налягане. За благоприятното им въздействие върху кръвното прилагаме статия-интервю с румънски кардиолог, наскоро публикувана във водещо медицинско издание в северната ни съседка.

Как да се справим с високото кръвно?
netinfo
Здравейте, д-р Урдеа! Какви са вариантите за понижаване на кръвното по естествен начин?

Здравейте! Казано е, че „Ние сме това, което ядем". А отговорът на вашия въпрос е: Ефект в посока понижаване на стойностите на кръвното налягане имат определени хранителни вещества. Уникален пример за такива вещества са омега-3 мастните киселини.

Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е доказана от редица изследвания. За забележими резултати обаче са необходими високи концентрации, които трудно се набавят с храната. Затова предпочелите природния начин за поддържане на кръвното трябва да приемат омега-3 продукти. Най-популярни са обикновеното рибено масло и лененото масло, но ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях като ефективност, защото имат сериозни медицински недостатъци.

В такъв случай какво може да се направи?

Засега значими медицински резултати върху сърдечната дейност се наблюдават от приема на специалния омега-3 продукт - Visilife Health (Висилайф Хелт се предлага и в България - бел. прев.). Той съдържа уникално по състав масло, чиято биохимична форма е същата като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Visilife Health се усвоява максимално добре от организма и по този начин осигурява необходимите концентрации от омега-3 дори при ниски дневни дози. Разликата в броя приемани капсули за ден е 2-3 пъти. Той има изразено въздействие върху сърдечно-съдовата система - спомага за поддържане на нормално кръвно, за понижаване на холестерола и триглицеридите, при атеросклероза и отклонения в сърдечния ритъм и др.

При хората с по-леки кардиологични отклонения много добър ефект има и новият продукт Visilife Omega. Той има двойна омега-3 формула, която е изключително полезна за поддържане на нормалната дейност на сърцето и кръвоносните съдове. Препоръчвам Visilife Omega на лица в риск от развитие на сърдечно-съдов проблем - пушачи, с генетична предразположеност, със стресов начин на живот, с нездравословно хранене."

Оказа се, че препоръчаните от д-р Урдеа продукти са отдавна известни и у нас. Много българи вече са подобрили състоянието си с тяхна помощ. Едни от доволните са семейство Виолетка и Константин Андрееви, пенсионери от село Зетьово. Ето какво разказа Константин:

Как да се справим с високото кръвно?
netinfo
Намалихме лекарствата за кръвно

И двамата с жена ми имаме проблеми с кръвното и по предписание на лекаря пием лекарства за свалянето му. От Интернет научихме за продукта Visilife Health. Впечатли ни многостранното му действие върху здравето.

Когато решихме да си купим, взехме по 2 кутии Visilife Health за всеки от нас. И двамата започнахме да го пием, спазвайки инструкциите в листовките. Ефектът забелязахме горе-долу на втората седмица. Кръвното налягане на съпругата ми Виолетка спадна и ѝ се наложи да спре лекарството за високо кръвно. Нормализираха се стойностите на холестерина и захарта ѝ. Всичките ѝ показатели полека започнаха да се нормализират. При мен резултатът от пиенето на Visilife Health също се прояви върху кръвното - намалих лекарството си наполовина. Намаляха видимо и болките в ставите. И двамата усещаме подобрението в общото състояние и сме доволни и щастливи, че открихме този безценен продукт.

С почит и уважение Константин Андреев, 70 г., с. Зетьово

Повече за Visilife Health (Висилайф Хелт)

Повече за Visilife Omega (Висилайф Омега)

Как да се справим с високото кръвно?
netinfo

Повече за Visilife Health (Висилайф Хелт)

Повече за Visilife Omega (Висилайф Омега)