Търсят работници за Германия
Търсят работници за Германия / Thinkstock/Getty Images

Агенцията по заетостта обявява възможност за професионална реализация на 60 сътрудници за работа в ресторантите на верига за бързо хранене в различни части на Германия (Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт). Интервюто ще се проведе на 4 март в град Варна, хотел „Голдън Тюлип”.

Кандидатите трябва да имат добри познания по немски език. Образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие. Притежаването на шофьорска книжка също е предимство.

Офертата включва заетост за 6-12 месеца с изпитателен срок от 3 месеца и възможност за продължаване на договора. От работодателя е осигурено настаняване в общежитие (срещу заплащане от кандидата), храна един път дневно по време на работа и работно облекло. Работата е на смени. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени.

Тази година се търсят и сътрудници в ресторантския мениджмънт. От тях се изисква отлично владеене на немски език. Подробна информация за работните места и начина на кандидатстване може да се намери на електронния портал на мрежата EURES: http://eures.bg/.