Доц. Миглена Темелкова е новият лидер на АБВ във Варна
Доц. Миглена Темелкова е новият лидер на АБВ във Варна / netinfo

Доц. Миглена Темелкова е новият председател на Градската организация на АБВ във Варна. Това стана ясно по време на днешната пресконференция на зам.-председателя на партията и социален министър Ивайло Калфин.

Той поздрави лично новоизбрания лидер, като пожела на доц. Темелкова успех на предстоящите през есента местни избори. „ Знаете, че една политическа сила проверява доверието вложено в нея по време на избори, а се доказва в периодите между изборите това какво може и не може да направи”, каза Калфин.

Доц. Темелкова е преподавател във Варненския свободен университет. През 2009 г. защитава докторска дисертация на тема "Оптимизация на производствени системи при тяхното преструктуриране". През 2010 г. с решение на Висшата атестационна комисия става доцент в научното направление "Организация и управление на производството".

С провеждането на избора за членове на Градския съвет на АБВ се приключва и цикълът на структуриране на Градската организация на партията, като вече са избрани 5 районни съвета. Членската маса на АБВ във Варна пък е над 650 души.