М.Миков към младите социалисти:Партийно не е мръсна дума!
М.Миков към младите социалисти:Партийно не е мръсна дума! / dariknews.archive

Левицата трябва да има свои канали за комуникация, включително собствена телевизия, електронно издание, да бъде активна в социалните мрежи, смятат младежите-социалисти. Според тях, един бъдещ телевизионен канал трябва да бъде обективен източник на информация. Това съобщиха от БСП.

На 29 януари 2015 г.25 активисти от младежките общински структури на БСП-Плевен бяха в София по покана на народния представител от Коалиция „БСП-лява България" Васил Антонов.

ММиков към младите социалисти"Партийно" не е мръсна дума
netinfo

„Когато направим това, ще трябва да има и хора, които да заявяват позициите", отбеляза Михаил Миков. По думите му, за да има БСП собствена телевизия, при ограничения финансов ресурс, ще е необходимо и младежите да се ангажират с подаването на информация, включително по теми, които не пробиват в официозните източници. Председателят на БСП ги призова да бъдат активни и в социалните мрежи, които предоставят друг път за разпространение новини.

Михаил Миков поръча на младежите да убедят приятелите си, че „партийно" не е мръсна дума. „Трябва самите ние да излезем от този комплекс, че ако нещо е „партийно", то непременно е лошо. Ако то предлага идеи, които се възприемат и са добри за повечето български граждани, какво лошо? Така че трябва да имате малко повече самочувствие", призова Миков.

„Първият голям въпрос е да убедите хората, че да се говори за политика не е срамно, не е страшно и е важно за тях", подчерта Михаил Миков пред членовете на Младежкото обединение в Плевен.

По-късно същия ден младите плевенски социалисти бяха посрещнати в народното събрание от народния представител Васил Антонов.

ММиков към младите социалисти"Партийно" не е мръсна дума
netinfo