Батков: Левски ще го има, ще преодолеем кризата
Батков: Левски ще го има, ще преодолеем кризата / снимка: БГНЕС, архив

Собственикът на Левски Тодор Батков демонстрира оптимизъм на днешната среща за учредяването на бизнес клуб, постъпленията от който да помагат финансово на "сините". Днес той присъства на първото му събиране.

Според адвоката, клубът ще го има и занапред, а кризата, в която се намира в момента, ще бъде преодоляна с общи усилия. Той не говори много пред медиите днес, като обяви, че ще има повече яснота на пресконференция в петък.

"В петък Управителният съвет ще даде пресконференция по повод заседанията си тази седмица. Аз бях гост днес и не е удачно да говоря по този въпрос. Сега просто сме се събрали тук по хубав повод."

"Ще ви кажа само, че Левски го е имало, има го и ще го има. Няма какво повече да коментирам. Дори днешното събитие показва това. С общи усилия ще преодолеем критичните ситуации", сподели Батков.

Той сподели мнението си и за наставника Стойчо Стоев, който вече от един месец води отбора. Левски показва хубави игри в контролите си под негово ръководство, а босът обяви, че му вярва.

"Нямам повод да не вярвам в Стойчо Стоев. Казват, че под негово ръководство все по-добре играят, но ще видим на 22 февруари, когато се подновява сезонът", сподели още Тодор Батков.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Левски разкрива подробности по лиценза и бюджета в петък

ВИЖТЕ: Левски набира пари чрез бизнес клуб