Обявите за фалшиви дипломи продължават да излизат в социалната мрежа
Обявите за фалшиви дипломи продължават да излизат в социалната мрежа / Тихомир Църов

Обявите за продажби на дипломи за висше и средно образование продължават. Обяви от името на Вили Симеонова отново се появиха в социалната мрежа facebook, пише kulturabg.com.

Текстът, цитиран буквално, е:

"Ако ви интересуват нашите дипломи моля пишете на нашият и-мейл за повече информация по въпрса. Пишейки на и-мейл ще ви дадем много любопитна страница, която би била интересна за всеки, който би желал да си намери по-добре заплатена работа, но го спъва липсата на средно или висше образование. Дипломите, които продават са подходящи за доказване на образование при кандидатстване за дадена позиция. ЗАПЛАЩАНЕ НА УСЛУГА ПРИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОКУМЕНТА. МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА НОВА ДИПЛОМА ЗА СРОК ОТ САМО НЯКОЛКО ДЕНА СЛЕД КАТО НАПРАВИТЕ СВОЯТА ПОРЪЧКА".

Обявите за фалшиви дипломи продължават да излизат в социалната мрежа
netinfo

Обявата, пусната в социалната мрежа facebook, води към интернет сайт -DIPLOMITOP2015WORDPRESS.COM.

Медиите вече писаха за проблема с продажбата на фалшиви дипломи.  Таз иседмицаDarikNews.bg писа подробно по темата. Въпреки това обявите продължават. Българи, живеещи в чужбина вече са подали сигнал и до МВР.  Към темата са проявили интерес и от екипа на Господари на ефира.