Спират водата в някои части на столицата на 29 януари
Спират водата в някои части на столицата на 29 януари / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 януари 2015 г. (четвъртък).

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Васил Петлешков” в жк „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Петлешков”, ул. „Уошбърн”, ул. „Кочо Честеменски”, ул. „Генерал Липранди”.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Вердикал” -  по ул. „Христо Смирненски” от ул. „Царибродска” до ул. „Св. Св. Кирил и Методий” по ул. „Св. Св. Кирил и Методий” от ул. „Варна” до ул. „Петко Д. Петков” ул. „Стара планина”, ул. „Кресна”, ул. „Лафонтен”, ул. „Синеморц”, ул. „Созопол”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Съвет на Европа” в жк  „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 16.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Съвет на Европа”, бул. „Цар Борис ІІІ”, ул. „Житница”, по ул. „Хризантема” от ул. „Съвет на Европа” до ул. „Хайдушка поляна”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Резньовете”  кв. „Бояна”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 12.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Резньовете” от ул. „Чукар” до ул. „Панчарица”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в на бул. „Цариградско шосе” в кв. „Полигона”, се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Цариградско шосе” от ул. „Петър Мутафчиев” до ул. „Акад. Георги Бончев”, ул. „Йордан Венедиков”.
Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Просвета”  в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Просвета” от №38 до №64.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райна Княгиня”  в кв. „Кремиковци”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Райна Княгиня”, ул. „Чавдар”, ул. „река Елешница”, ул. „Кремиковска”, ул. „Мургаш”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Стефан Караджа”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Стефан Караджа” от ул. „Г. С. Раковски” до ул. „6-ти септември”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буземска” в кв. „Овча купел”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Буземска” бл.2 вх. А , Б, В.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сините камъни”  в кв. „Малашевци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сините камъни”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рояк” в кв. „Малашевци”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Рояк” от ул. „Воднянка” до ул. „Училищна”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Русалка” в кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Русалка” от ул. „Царево” до ул. 254.

Във връзка с направа на водопроводна връзка в кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Свети Крал” от ул. „Обзор” до ул. „Маджарица”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.