Сексът е най-страстен, ако се прави набързо
Сексът е най-страстен, ако се прави набързо / Габрово днес

Новините от първите страници на вестник "Габрово днес" могат да бъдат възприети различно, а ежедневието да се осмисли чрез друга гледна точка, ако се чете отзад - напред.

И ако на някой това му се стори несериозно, може би просто трябва да пробва, преди да изкаже на глас мнението си.

Защото "Габрово днес" пише за неща, които биха били полезни за всеки. Като например, че редовният секс подмладява със седем години. В същото време, според изданието, сексът е най-страстен, ако се прави "набързо". Габрово днес предлага и подробни сексуални характеристики на зодиите. Например, Ракът е успешен в любовта, семейството и аналния секс, а Девата е стереотип на девствена ученичка със скрито неприлично желание.

Въпреки опитите на много хора и институции да ни потопят в негативно ежедневие, вестник "Габрово днес" предлага да опитаме позитивно мислене, при това не един, а десет начина. И в добавка - седемте закона за успех на Ранди Гейдж.

Ето и акценти от новините и интервютата на "Габрово днес":

Преборихме се за възстановяване на влаковете, но е нужна нова стратегия за ж. п. транспорта, казва в интервю пред вестник "Габрово днес" Областният управител Николай Сираков. Той споделя пред изданието, че това е първото му голямо предизвикателство на новата длъжност.

"Опитвам се да бъда диалогичен, разбирам се с кметовете, защото техните проблеми са ми ясни", твърди той.

6 млн. лв. за нова апаратура и ремонт на отделения в болницата се очакват през новата година. Що се касае за реализацията на проекти - нова линейка е първата придобивка, споделя директорът д-р Савчева, цитирана от "Габрово днес".

Изданието не пропуска да информира читателите си за назначаването на арх. Меразчиев за зам.-кмет по строителството. Новината бе оповестени вчера на специална пресконференция.

Младежкият информационно-консултантски център възобновява дейността си, научаваме от "Габрово днес". Изданието информира още, че професионално образование и реализация предлага Центърът за кариерно развитие.