Фарел Уилямс мечтаел да стане соул певец
Фарел Уилямс мечтаел да стане соул певец / снимка: Guliver/Getty Images

Фарел Уилямс разкри, че първоначално мечтаел да стане соул певец, но впоследствие си дал сметка, че може също да пише и да продуцира песни, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителят на хита „Happy” поясни, че когато бил по-млад, мечтаел да изпълнява соул музика. „Постепенно обаче започнах да пиша песни и да ги продуцирам”, разказа той пред в. „Обзървър”. „Дадох си сметка, че това ми доставя не по-малка радост. Когато бях млад, да се занимавам с подобно нещо не ми изглеждаше възможно. Това не бе в списъка с желанията ми, споделя още Уилямс.

41-годишният Фарел Уилямс има успешно сътрудничество с редица музиканти, сред които Ед Шийран и Робин Тик. Според Фарел тайната на този успех се крие в това, че оставя другите да сторят онова, което предпочитат да направят.

„Независимо дали става дума за Бионсе или Ъшър, въпросът ми е един и същ: „Какво искаш да направиш”, отбеляза той. „След като ме запознаят с намеренията си, им казвам: „Добре - да го направим”. Всичко е съвсем просто”, допълва той.

Фарел Уилямс неотдавна увери, че се вдъхновил от легендарния соул певец Къртис Мейфийлд, когато записвал песента „Happy”.

Източник: БТА