„България без цензура“: Партията е стабилна!
„България без цензура“: Партията е стабилна! / Снимка:Диляна Петрова, Дарик Радио Пловдив
„България без цензура“: Партията е стабилна!
77607
„България без цензура“: Партията е стабилна!
  • „България без цензура“: Партията е стабилна!

„България без цензура“ е стабилна и здрава, няма нито едно заявление за напускане от страна на нашите членове в Пловдив. Това каза на пресконференция председателят на младежката организация Николай Митев, опровергавайки изявлението на бившия председател на партията Юри Величков от по-рано днес, че голяма част от активистите на ББЦ ще се влеят в редиците на политическа партия „Лидер“.

По думите на градския председател на ББЦ Дяко Дяков, единствените напуснали структурите са председателят на район “Западен“ Юри Величков и зам.-председател на район „Централен“.

Ние нямаме нужда от хора, които мислят комерсиално и користно. Ние не се продаваме и нямаме цена, заяви категорично Дяков и призова, ако все още в структурите на партията има такива хора, да напуснат незабавно.

Народният представител от ББЦ и председател на областната структура на за Пловдив-област Мартин Иванов от своя страна благодари на всички, които не са се продали. Той обяви, че предстои отваряне на приемни в 17-те общини от областта, в които всеки втори понеделник там той ще провежда срещи с граждани.

„Аз не подменям вота и желанието на избирателите си. Към момента ние, депутатите от ББЦ, работим за приоритетите на партията и се подготвяме за местните избори. Посланията ни няма да са по-различни - ние сме алтернатива на статуквото“, заключи Иванов.

От името на партията, Николай Митев заяви, че ББЦ ще се яви на местните избори самостоятелно, без да се коалира с друга политическа партия.

Веднъж се опарихме с ВМРО и втори път с „Лидер“, трети път няма да го допуснем, каза още Митев.