Спират водата на различни места в София на 27 януари
Спират водата на различни места в София на 27 януари / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 януари 2015 г. (вторник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Суходолска” в жк „Западен парк”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Западна”, бул. „Царица Йоанна”, бул. „Вардар”, бул. „Александър Стамболийски”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 2 в жк „Слатина”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.„Слатинска река”, ул. „Камчия”, ул. „Кривина”, ул. „Гео Милев”.

Във връзка с преработка на тръбна разводка на хидрофорна уредба до бл. 80А в жк „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 80А, бл. 80Б (висока зона).

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Житница” в с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Липа”, ул. „Акация”, ул. „Златен клас”, ул. „Костинбродски път”, ул. „Минзухар”, ул. „Житница”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пловдивско поле” в кв. „Дървеница”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Пловдивско поле” от ул. „Иван Боримечката” до ул. „Проф. Марко Семов”, ул. „Константин Игнатов”, ул. „Дървенишка река”, ул. „Равногор”, ул. „Въртопо” №24 бл. 16.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 9 в жк „Сердика”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 9.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Добри Войников”8 в жк „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Добри Войников” от бул. „Христо Смирненски” до ул. „Милин камък”.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Кузман Шапкарев”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Кузман Шапкарев” от ул. „Ген. Йосиф В. Гурко” до ул. „Иван Вазов”.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Емануил Попдимитров” в кв. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емануил Попдимитров” от ул. „Ангел Каралийчев” до ул. „Емануил Попдимитров” №23.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода” предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.