Любимите джаджи на мъжете
Любимите джаджи на мъжете / Thinkstock/Getty Images

Мъжете обичат техните джаджи. От телефона до някои аксесоари за колата. Независимо дали е устройство, което позволява да контролират компютъра си от разстояние или най-новият модел часовник, мъжете се радват на техните играчки като малки деца.

Независимо дали са достъпни и полезни силният пол се пристрастява лесно към придобивките си. Платформа за онлайн продажби подбра Топ 5 на най-любимите мъжки джаджи.

На първо място е поставен автомобилът и всички аксесоари към него - навигация, мобилна прахосмукачка и др. Всеки мъж обича да прекарва голяма част от времето си "ровичкайки" по своята кола. Тя е неговата истинска спътница в живота, на която си изкарва напрежението, шофирайки с превишена скорост, или пък я използва, за да забие някое ново гадже.

Втората позиция е за мобилния телефон. Той е много занимателен и може да се използва както за работа, така и за забавление и връзка с любимата жена и приятели. Четеш новини, следиш мачове в реално време, информираш се за пътната обстановка... всичко необходимо за мъжете се събира в едно устройство, стига то да има достъп до интернет.

Почетното трето място е за часовника. Мъжете използват този аксесоар не толкова, за да се информират за часа, а по-скоро да покажат стил, класа и социално положение. Часовникът е много важен за мъжкото съсловие и е добре да се обръща внимание на марка, модел и дизайн, според последните модни тенденции.

Дистанционното се нарежда на четвърто място в класацията. Няма нищо по-забавно от непрестанното сменяне на каналите. Мъжът се чувства истински мъж, когато телевизорът е под негов контрол. Бира, чипс, дистанционно и мач са най-добрата комбинация за прекарване на вечерта след работен ден.

В Топ 5 е и плейстейшънът. Той е верен приятел на силния пол и е чудесно занимание за прекарване на една мъжка вечер, придружена с много бира.

Източник: БГНЕС